Garážové brány


MISTRAL (úzke prelisy)

Popularita úzkych prelisov vzniká z  ich jednoduchosti a univerzálneho vzhľadu. Ich forma je často zdôraznené použitím dekorov. Sekcionálne garážové brány s úzkymi horizontálnymi prelismi sú dostupné v 65 dekoroch dreva  a tiež vo všetkých  farbách z palety RAL.

PASAT (široký pás)

Horizontálne prelisy široké dávajú bráne moderný vzhľad.  Dom získava na estetike a udržiavanie brány v čistote je jednoduché. Sekcionálne garážové brány so širokými horizontálnymi prelismi sú dostupné v 65 dekoroch dreva  a tiež vo všetkých  farbách z palety RAL.
MAESTRO (kazetový prelis) Kazety poukazujú na klasický vzhľad brány. Bohatstvo farieb umožňuje použitie brány v každom projekte, ktorá bez problémov bude ladiť s každým prvkom fasády. Sekcionálne garážové brány s kazetovými prelismi sú dostupné v dekoroch Zlatý Dub, Mahagón, Orech a tiež vo všetkých farbách z palety RAL.
BREVA (panel s "V" drážkou) Panel BREVA je novinka z kolekcie garážových sekcionálnych brán firmy HSG. Jedinečný dizajn prelisov - V-profil, bránam zaručuje výnimočný a moderný vzhľad. Inovatívna forma brány BREVA dokonale zapadá do najnovších trendov v dizajne a dobre ladí s modernou architektúrou.
SIROCCO (hladký panel bez prelisu) Brány bez prelisov sú vhodné pre zástancov jednoduchosti a dokonale sa hodia k fasádam budov bez ohrozenia ich dizajnu. Ich jedinečnosť sa skladá z bohatej ponuky dekorov palety RENOLIT, ktorá dovoľuje vybrať výzor brány podľa existujúcich dverí, okien a roliet. Brány bez prelisov sú dostupné v niekoľkých dekoroch palety RENOLIT a tiež vo všetkých farbách palety RAL. Dodatočnou výhodou je možnosť vyzdobenia brány dekoračnými prvkami z nerezovej ocele.


 

 

 

 
 Copyright © 2024. KINS.sk. všetky práva vyhradené. created by netopier